Infografika IAB Polska: email marketing

fakty o email marketingu

Infografika IAB Polska: email marketing

Grupa Robocza Email Marketing IAB Polska zaprezentowała infografikę obrazującą najważniejsze fakty związane z e-mail marketingiem.

Infografika ma na celu zaprezentowanie marketerom istotności tego medium w komunikacji przedsiębiorstwa.

Koniec roku to zawsze czas podsumowań i planów, których realizację rozpoczniemy zaraz po sylwestrze. Z myślą o marketerach grupa robocza ds. email marketingu IAB Polska przygotowała infografikę, która obrazuje 10 najważniejszych faktów związanych z komunikacją emial’ową. Po zapoznaniu się z nią marketer będzie przekonany, że email markeitng w wielu przypadkach może być wciąż najbardziej efektywnym kanałem komunikacji marketingowej i nie powinno go zabraknąć w marketing mixie w 2014 roku. Owocnej lektury.

Wykorzystaj poniższy przycisk, aby pobrać pełną infografikę w wysokiej jakości:

Grupa Robocza Email Marketing działa w ramach Związku Pracodawców Branży Internetowej IAB Polska. Pracuje aktualnie nad aktualizacją dobrych praktyk z zakresu email marketingu.