Biuro Podróży Reklamy wygrało konkurs

Biuro Podróży Reklamy

Biuro Podróży Reklamy wygrało konkurs

Agencja Biuro Podróży Reklamy www.BiuroPodrozyReklamy.eu wygrała konkurs ofert IAB Polska dotyczący współpracy w zakresie pełnej obsługi w obszarze digital. Umowa została podpisana na rok.

Zakres współpracy obejmuje m.in. przygotowanie nowego serwisu internetowego IAB Polska, stworzenie i rozwój bloga dla branży interaktywnej, obsługę wszystkich stron związanych z IAB Polska (m.in.
www.iabpolska.pl,
www.mixx-awards.pl,
www.forumiab.pl,
www.iabcreativeshowcase.pl,
www.akademiaecommerce.pl,
www.komentujnieobrazaj.pl,
www.ogladaj-legalne.pl oraz wsparcie tej organizacji w działaniach marketingowych online.

IAB Polska znajduje się w procesie ewolucyjnych zmian, których zamierzeniem jest jeszcze skuteczniejsze reprezentowanie interesów branży internetowej oraz ciągłą poprawa wizerunku organizacji. Widocznymi elementami tych zmian między innymi są nowe władze związku, zmiana lokalizacji naszej siedziby na wygodne dla naszych gości centrum Warszawy, przestronna (na około 80 osób) i nowoczesna sala konferencyjna, w której możemy wreszcie organizować szereg eventów dla naszych członków. W najbliższych planach mamy szereg kolejnych posunięć, a jednym z najważniejszych jest ułatwienie komunikacji z naszymi członkami. Nowa strona internetowa IAB Polska to naturalna odpowiedź na takie potrzeby. Nowa witryna oznacza znacznie lepszą i bardziej przejrzystą prezentację treści, swobodny dostęp z różnych urządzeń (smartfony, tablety) dzięki zastosowaniu idei responsywności, rozbudowane funkcje społecznościowe i dużo więcej multimediów. Zapraszamy na nasz nowy serwis już od Nowego Roku.